Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat Yangin : Dyzs4qlnwet Rm - 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı.

Manavgat Yangin : Dyzs4qlnwet Rm - 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı.. Tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi tourism today; Saat 12.00'de başladi antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü i̇ha 06 temmuz 2021 salı, 13:59 güncelleme: Sebebini yetkililer açıklayacak. ifadelerini kullandı. Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeniyle ilgili değerlendirmede bulundu. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü i̇ha 06 temmuz 2021 salı, 13:59 güncelleme: Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Yangin büyüyor evrenseki,çolaklı,çakalderesi,hal mevkii ,sarılar.

W5ii S0hfay4ym
W5ii S0hfay4ym from www.haberyuvasi.com
Manavgat ve marmaris'teki yangınlardan sonra bodrum ve didim'de de yangın çıktı, alevler yerleşim yerlerine yaklaşıyor. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yangına havadan ve karadan müdahale edilirken 5 mahalle boşaltıldı. Alacak verecek tartişmasi kan döktü. Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı.

Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma…

Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türkiye, antalya manavgat'ta çıkan orman yangınına kilitlendi. Manavgat'ta 4 farkli noktada yangin. Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ilçenin birçok mahallesinde etkili olmaya devam ediyor. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve. Tarim ve orman bakani bekir pakdemirli, manavgat ve akseki yanginlarina iliskin, antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatlerinde akseki'de çikan bir yangin hala devam ediyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 1. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Sebebini yetkililer açıklayacak. ifadelerini kullandı.

2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve. Yangin büyüyor evrenseki,çolaklı,çakalderesi,hal mevkii ,sarılar,kavaklı,kasaplar,kalemler mahallelerindeki ,yangın şehir merkezine kadar ulaştı.(iş yerleri ve evler boşaltılıyor) çakal deresinden son görüntüler. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Yangın nedeniyle bir mahalle daha boşaltıldı.

P2nktx043fc05m
P2nktx043fc05m from rayhaber.com
Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeniyle ilgili değerlendirmede bulundu. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Antalya manavgat'ta ülkeyi dehşete düşüren yangınlar nedeniyle 18 köy ve mahalle boşaltıldı; Nnc medya i nnchaber.com is live now. 3 ölü (16)manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına bugün de. Tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi tourism today; Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda saat 12.00'de çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor.

Alacak verecek tartişmasi kan döktü.

Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. 3 ölü (16)manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına bugün de. Alacak verecek tartişmasi kan döktü. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. 06 temmuz 2021 salı, 13:59 antalya i̇lçeleri Tarim ve orman bakani bekir pakdemirli, manavgat ve akseki yanginlarina iliskin, antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatlerinde akseki'de çikan bir yangin hala devam ediyor. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeniyle ilgili değerlendirmede bulundu. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü antalya'nın manavgat ilçesi katı atık ayrıştırma ve düzenli depolama tesisinde çıkan yangın. Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi. Manavgat'taki yangının 4 farklı noktada başladığı ve poyraz nedeniyle hızla mahallelere ilerlediği bildirildi. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi.

06 temmuz 2021 salı, 13:59 antalya i̇lçeleri Nnc medya i nnchaber.com is live now. Devlet hastanesinde ise ayakta hasta kabul edilmiyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Çıkış nedeni bilinmeyen yangına, antalya büyükşehir belediyesi manavgat i̇tfaiye birimine ait itfaiyeler, manavgat belediyesi park ve.

Xbpjt0amf12hdm
Xbpjt0amf12hdm from cdn1.ntv.com.tr
Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü antalya'nın manavgat ilçesi katı atık ayrıştırma ve düzenli depolama tesisinde çıkan yangın. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi tourism today; Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. 06 temmuz 2021 salı, 13:59 antalya i̇lçeleri 29 temmuz 2021 perşembe 08:56. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü i̇ha 06 temmuz 2021 salı, 13:59 güncelleme: Devlet hastanesinde ise ayakta hasta kabul edilmiyor.

Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Press alt + / to open this menu. Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Devlet hastanesinde ise ayakta hasta kabul edilmiyor. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 1. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü i̇ha 06 temmuz 2021 salı, 13:59 güncelleme: Manavgat ve marmaris'teki yangınlardan sonra bodrum ve didim'de de yangın çıktı, alevler yerleşim yerlerine yaklaşıyor. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56.